beats by dre cheap

Ko je ovdje normalan? ... opusteno, NIKO!

Ovaj blog prelazi u muzej, odjel za fosile... xD Da ga osvjezimo!!  Jedan mali bezvezni post xD Dosta se toga promjenilo .. ali je najbitnije da smo i dalje najbolje prijateljice! Nerazdvojne, jedinstvene i vjecne prijateljice   (Jos uvijek pricamo iste gluposti ) Nova skola nas pomalo ubija, ali eto, izdrzi se ... :)) 

ARNELA - kao i uvijek u nekoj zurbi..seme, dileme ofo ono xD but still normal :) Ima najnoviju teoriju a to je da dzoint postice mozak na razmisljanje.. i pita se da li da proba prije pismene iz fizike? hAha..

ALEX - Glavna je u udruzenju plavusa   "still normal" kod nje bismo mogli izostavit hahah..(salimo se) Sad najvise voli gide i narodnjake xD Za ucenje ne pitajte.. jok to, nema se vremena! :) Dzigere voli !  Pitajte je..hoce ona zapjevat [Mira malo lafina, Kurt do groba! Ups xD]

MAŠA - Oni vanzemaljici sto su je davno nekad donijeli, nikako da ponovo dodju po nju.. Pokusale smo stupiti u kontakt s njima, al ne ide... tako da, jedino sto nam preostaje je da docekamo da se oni sjete da su nekoga zaboravili ovdje  hahaha...salimo se:) i dalje pravi najbolje kolace i ima "napade skakanja" :) cesto joj se skace..ne zamjerite :)

MEDINA - Mozete je zvati Medinka (u slucaju ako zelite da vas ubije xD) Moramo napomenuti da je usavrsila plesne pokrete i osvaja prva mjesta (al ovo ozb.. medo rasturas..svaka cast! :))  i da ..Kao vecina djece u GMS ona voli da vjezba matematiku .. Pronalazi najnovije nacine i metode za rijesavanje zadataka iz algebre i geometrije ( mislim, ko jos voli matis)

EMINA - Ona ce uskoro biti nadahnuce umjetnicima sirom svijeta :) To je mjesavina Mozzarta i Picassoa .. Trenutno razmislja da li da upise Muzicku ili Likovnu Akademiju !?! hahah..  Ja mislim da je Muzicka akademija bolje rijesenje, jer je ove godine pokazala velike sklonosti ka pjevanju i muziciranju... (Iako to nije individualna nastava! ahahah...na koga li ovo podsjeca xD)

SANDRA - Nasa medicinska sestrica... (ubila je dvoje ljudi davajuci im vakcine :S  praksa se za buducnost ) Kad je sretnete, mozda je necete odmah razumjeti, jer ona sad prica na latinskom, to joj je omiljeni predmet! : )) 

MIRA - ilitiga Elmira, kako je Alex zove. Trenutno šizi, sve normalno, sve opušteno, drama queen, uvijek bila i ostaće trenutno je do grla u kompjuterima, baca se opasno na informatiku, razmišlja čak o tome da je uzme za izbornu! (hahahaha) naravno, sa Eminom u paru razmišlja o upisivanju Muzičke akademije (BEGIĆ 1! haha xD) svi kažu "MIra je fina." Mira? Fina? Ahahahahahaha!! [šala mala xD]

 

I za kraj...

 

SEDMORKA 4 EVER ! ! ***

 

Come to the Dark Side.We have cookies**=)
http://sedmorkadojaja.blogger.ba
30/04/2009 16:47